Top latest Five κυπαρισια που θα μεινω Urban news

Wiki Article

Διαθέτει όλα όσα θα χρειαστείτε κατά τη διαμονή σας, ταβερνάκια πάνω στη θάλασσα, καταστήματα με σουβενίρ και μια καλή επιλογή καταλυμάτων.

Βροχή και πιθανή καταιγίδα αλλά και διαστήματα με καθαρό καιρό.

Επίσης, η παραλία του Να είναι κοντά στον οικισμό της Λαγκάδας, στην οποία πραγματοποιείται το πιο φημισμένο πανηγύρι του δεκαπενταύγουστου.

Η Μεγάλη Άμμος είναι αυτή που κοιτά κατάματα τον ήλιο να ανατέλλει από τα νερά του Μυρτώου, που φτάνουν μέχρι τη γραμμή του ορίζοντα, γιατί ορατή στεριά απέναντι δεν υπάρχει.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Είναι ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού, όπως και στην παγωνιά του χειμώνα.

Το τακτικό πότισμα είναι σημαντικό για την υγεία ενός κυπαρισσιού, ιδίως σε περιόδους ξηρασίας. Ωστόσο, πρέπει να αποφεύγεται το υπερβολικό πότισμα, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σήψη των ριζών και άλλα προβλήματα.

Τα νερά είναι παγωμένα, ο βυθός απότομος και συχνά τα κύματα είναι πολύ επικίνδυνα. Για να κατεβείτε στην παραλία θα πρέπει να κατεβείτε μερικά λιθόστρωτα σκαλιά.

Φωλιάζει μέσα σε έναν τέλειο ημικυκλικό κολπίσκο, ο οποίος κλείνει από δύο καταπράσινες πλαγιές του Πάρνωνα που βουτούν στην θάλασσα.

Επιτρέπονται τα κατοικίδια vs Δεν επιτρέπονται στην περιοχή Κυπαρισσία

Οι άλλοι δύοι οικισμοί είναι νεότεροι και αποτελούν τα επίνεια του. Η Παραλία με τα αναπαλαιωμένα σπίτια δίπλα στη θάλασσα, θυμίζει έντονα αιγαιοπελαγίτικο νησί ενώ η Μητρόπολη έχει χάσει την αρχιτεκτονική της ταυτότητα τα τελευταία χρόνια λόγω της έντονης οικοδομικής δραστηριότητας, αποτέλεσμα της τουριστικής ανάπτυξης.

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Επιστήμη και τεχνολογία αιχμής στην υπηρεσία του Έλληνα ασθενή

Ο βαθύς υπέροχος κόλπος του Κυπαρισσιού, με τις δύο εκπληκτικές παραλίες και τα δύο get more info ξωκλήσια, αυτό του Αγίου Νικολάου στα βόρεια και του Αγίου Γεωργίου στον νοτιά, ανοίγεται με εμπιστοσύνη στο βαθύ απέραντο γαλάζιο του Μυρτώου Πελάγους.

Τα ορεινά χωριά Χάρακας, Λαμπόκαμπος, Πιστάματα διατηρούν στο ακέραιο τον ορεινό χαρακτήρα τους και παρουσιάζουν έντονο αρχιτεκτονικό και πολιτισμικό ενδιαφέρον.

Report this wiki page